Serie 3 startede ud med uafgjort

dato

Nyheden er fra Valsgård IF 83

Lørdag d. 3. april startede Valsgård IF's serie 3 herrer ud med turneringen på udebane mod lokalrivalerne fra IK Rosendal.

Det havde været en meget intens og kort opstart med flere skader at forholde sig til løbende og hvor testkampene havde givet træneren nogle svar, og måske spillerne lidt frustrationer efter 1 sejr og 3 nederlag, to af nederlagene godt nok til serie 1 og 2 hold.

Bænk: Hasan, Jeppe og Morten B.

Mathias Damborg holdt kun ganske kort tid, da hans ankel endnu engang drillede og forstyrrede Så Damborg lod sig allerede inden der var spillet 10 minutter erstatte med Hasan Al Ali.

Begge hold så hinanden lidt an, og det virkede forholdsvis som en tæt match.

Vi fik varieret vores spil både kort og især langt og det gav nogle tilløb til muligheder og det resulterede også i et straffespark begået på Hasan. Tvillingebror Ali omsatte sparket til en 1-0 føring til VIF83, hvilket også var pauseresultatet.

I 2. halvleg tog Rosendal mere over og var det klart mest dominerende hold. De passede meget bedre på bolden end vi selv gjorde, og vi kom derfor til at løbe alt for meget efter bolden i stedet for med bolden.

IK Rosendal fik også udlignet i deres gode periode. Situationen var et indkast i vores højre forsvarsside, hvor en Rosendal spiller pludselig var blank i feltet og han udlignede sikkert.

Rosendal trykkede på og havde en del standardsituationer vi heldigvis var dygtige nok til at stå i mod.

Så slutresultatet blev ved 1-1, og dermed kom begge hold på pointtavlen i debutkampen i rækken.

Først 2. Påskedag spilles de andre 3 kampe i serie 3 rækken.

Man of the Match blev internt af truppen kåret til keeper Anders L. Rasmussen.

Serie 6.1 startede ud med en 2-0 sejr i Vive, virkelig flot start.

2. Påskedag starter serie 5 holdet ud med en udekamp i Aars kl. 18.30.

Næste kamp er for serie 3's vedkommende på hjemmebane på lørdag den 10. april kl. 13.00.

Der er desværre stadig ikke åbent for tilskuere til kampen, så man må ikke opholde sig i nærheden af kampbanen.