Sommerafslutning

Kilde: IK Rosendal
Profilbillede
Marie Munk

IK Rosendal Fodbold har netop afholdt afslutningsfest med over 350 spillere, trænere, ledere og forældre I Rosendal Idrætsforum. Aftenen bød på et stort Award Show, hvor der blev delt årets kammeratskabs pokaler ud og sagt tak til de frivillige trænere og ledere I IK Rosendal Fodbold for deres kæmpe indsats. Der var spisning i hallen stor buffet fra Cafe på banen og efterfølgende kom Hjemis bilen med is til alle.

Der blev uddelt en speciel pris nemlig Jutlander Bank prisen til en ildsjæl i klubben. Dette år gik prisen til Henrik Andersen.

Senere på aftenen blev der taget et fælles billed af de nye hættetrøjer, som alle børne og ungdomsspillere har fået, for at fejre at IK Rosendal blev årets fodboldklub i region 1 2017. For at klubben har kunne få økonomi til alle disse hættetrøjer, har Sparekassen Hobro Fonden med rødder til Jutlander Bank været så venlige at hjælpe med en stor donation, så dette projekt har kunnet lykkes…. Stor tak til Sparekassen Hobro Fonden med rødder til Jutlander Bank, for at støtte Vores forening. Bagerst på billedet kan man se nogle af de mange fantastiske frivillige trænere og ledere vi har I IK Rosendal fodbold, som står I Deres nye træningssæt. For at kunne klæde Vores knap 80 frivillige trænere og ledere flot på har følgende virksomheder støttet med et sponsorat: M.R. Smedie & Rørteknik - EJNER HESSEL A/S Aars - FJORDEN Arkitekter - Fysioterapien Biesgade – STARK - KHS HUSE – Nybolig Hobro – Intersport Hobro og Hobro Tømrer & Snedkerforretning I/S, tusind tak til alle sponsorerne for denne kæmpe støtte skal der lyde fra hele IK Rosendal Fodbold.

En hel fantastisk aften hvor man har mulighed for at hylde alle dem der gør et kæmpe frivilligt stykke arbejde og at hylde alle spillerne på en hel særlig måde. Dette betyder rigtig meget. Vi er en breddeklub som vægter sammeholdet og det sociale i samme grad som det sportslige. Vores værdier er udvikling men også mulighed for udvikling for alle. Vi ved at det at være en del af en klub bygger på frivillighed, at gøre noget for andre uden at få penge retur. Dette er noget vi skal værne om i vores samfund at vise vores børn og unge at fællesskabet har stor betydning og disse værdier er med til at forme os som mennesker.

  God sommer

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder IK Rosendal.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler