Administrativ medarbejder til Valsgård Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Valsgård Skole søger vi snarest muligt en administrativ medarbejder med flair for økonomi. Der er tale om en fast stilling på 8-10 timer ugentligt, med gode muligheder for fleksibilitet   

Din hovedopgave vil være i tilknytning til skolens økonomi og budgetlægning, hvor du bl.a. står for at lave vores månedlige budgetopfølgning i OPUS og budgetlægning ud fra ressourcetildelingsmodellen. Det vil være et ekstra plus, hvis du har kendskab til overenskomster mv. på skoleområdet. Herudover vil der også være tale om at skulle løse ad hoc opgaver for ledelsen.

Vi lægger vægt på, at du:
Har en relevant uddannelse inden for administration. Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse med erfaring indenfor økonomi og administration. Det er en fordel, hvis du kender skoleområdet

  • Har kendskab til OPUS, KMD, SBSYS og Aula og har let ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Er positiv og imødekommende
  • Er struktureret
  • Er god til at samarbejde med forskellige faggrupper

 

Om Valsgård Skole
Valsgård Skole ligger nord for Hobro. Skolen ligger i skønne omgivelser tæt på Mariager Fjord og har gode faciliteter med dejlige udenomsarealer og haller ved siden af skolen.

På Valsgård Skole er visionen, at vi skal være et spændende, inspirerende og trygt sted at være - både for børn og voksne. Vi har en skole og SFO med en tryg og rolig atmosfære og et godt og positivt fællesskab. Stedet er præget af en god omgangstone med respekt for hinanden både blandt og imellem børn og voksne. 

Valsgård Skole er et rummeligt sted at være med plads til forskellighed. Børnene lærer at være gode kammerater. Trivsel bliver vægtet højt, og målinger viser, at børnenes trivsel ligger på et højt niveau. 

Skolen har lige nu ca. 270 glade børn fra 0. - 6. årgang med to spor på hver årgang og 39 medarbejdere. 

 

Ansøgning og kontakt 
Ansøgningsfrisen er torsdag den 2. maj 2024. 

Der afholdes ansættelsessamtaler hurtigst muligt og med ansættelse snarest derefter.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Bente Nørskov på telefon 97114963, eller via mail – benor@mariagerfjord.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune.

 

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen. 

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-10 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Mariagerfjord Kommune, Skolekrogen 2A, Valsgård, 9500 Hobro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032525

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet