Alvorlig færdselsulykke på motorvej – opdatering

Profilbillede
dato

Som følge af den alvorlige færdselsulykke, der i formiddags skete på motorvej E 45 tæt på Fårup syd for Hobro mellem afkørsel 37 og 38 er to personer nu afgået ved døden. De nærmeste pårørende til den ene afdøde er underrettet. Yderligere en person er alvorligt tilskadekommen. Politi og redningsberedskaber arbejder på ulykkesstedet, der aktuelt er spærret for trafik i begge spor. Alle trafikanter opfordres til at søge alternative ruter.

”Der er tale om en yderst alvorligt færdselsulykke, og vi har afsendt mange styrker til stedet, der i øjeblikket arbejder intenst derude,” siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.   

Anmeldelsen om ulykken indgik til politiet kl. 09.32, og der er adskillige køretøjer involveret i ulykken, der har medført, at sporet i begge retninger på motorvejen i øjeblikket er spærret.

”Det vil den være i en rum tid fremover, mens vi arbejder derude,” fastslår Henrik Skals, der opfordrer alle, der skal ud og køre til at finde alternativ transport. 

Hobro Politistation er der oprettet et evakueringscenter, hvor trafikanter, der ikke er kommet til skade, transporteres til. Har man brug for at komme i kontakt med politiet, så skal man ringe 114. 

”Vi har aktiveret det psykosociale beredskab via Akut Medicinsk Koordinationscenter, og de afsendes til Hobro for at hånd om implicerede. 

Tilskadekomne transporteret til sygehuset med henblik på behandling. 

De afdøde er to mænd. Den ene er en mand på 40 år fra Himmerland, og de nærmeste pårørende er blevet underrettet. Den anden afdøde mands nærmeste pårørende er endnu ikke blevet underrettet. 
 

Pressens kontakt:

* KSN Pressetelefon, 4022 1240 

* Henrik Skals, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi