Barselsvikariat i dansk og psykologi på HEG - Hhx I Hobro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en samfundsfagslærer til HHX og HTX og en lærer i International Økonomi til HHX i Hobro.Det samlede timetal er forventeligt 29,6 timer pr. uge (80%). Søg gerne, hvis du f.eks. kun er interesseret i at undervise i det ene af fagene.Vi tilbyder egen, fast arbejdsplads til forberedelse sammen med dine kolleger.Som underviser på HEG indgår du i et engageret team af lærere, som gør deres ypperste for at give vores elever den bedste undervisning. Vi har en uformel omgangsform og vægter det kollegiale højt. Vi er et lille handelsgymnasium og teknisk gymnasium med fælles ledelse og fælles lærerkollegium, så der er kort vej til beslutningerne.Du vil møde hjælpsomme kolleger, der gerne deler materialer og erfaringer med dig og er nysgerrige på, hvad du kan bidrage med. Sammen udvikler I særfaglige og tværfaglige undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i virkelighedsnære og anvendelsesorienterede problemstillinger.Du er velkommen til at søge, uanset om du er ny eller rutineret underviser.Stillingen kræver, at du har en relevant kandidatuddannelse og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og får energi af at formidle faglig viden, så unge mennesker forstår den. Det forventes, at du er nysgerrig på og eksperimenterende med nyeste teknologi, herunder kunstig intelligens.

Det vil være en fordel, hvis du har pædagogikum, men det er ikke et krav.Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Alle lærere får stillet en bærbar pc til rådighed, der tilbydes lærerarbejdspladser og der er gode muligheder for faglig udvikling.

Ansættelsestidspunktet er 1. august og det vil som udgangspunkt være en fastansættelse.Yderligere information

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsrektor Anette Skovlykke Nielsen på telefon 29 60 27 99 eller pr. mail ani@heguddannelser.dkAnsøgningsfrist

Har du lyst til at blive en del af vores lærergruppe, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolens hjemmeside senest den 15. maj 2024.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 21.Du kan læse mere om HHX og HTX i Hobro på: www.heguddannelser.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Østre Boulevard , 9600 Aars

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032044

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet