Få en gratis prøvetræning i Hobro Badmintonklub

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Caroline Poulsen

Vil du prøve at spille badminton? I Hobro Badmintonklub kan du få en gratis prøvetræning, så du kan se om badminton er noget for dig. I klubben er der plads til alle, som ønsker at dyrke badminton - hvad enten det primært er for at røre sig eller med udsigt til konkurrencer og turneringer.

I klubben lægges der derfor fokus på både den seriøse træning samt det et mere sociale og hyggelige aspekt i at være en del af en sportsklub. 

Hobro Badmintonklub har medlemmer lige fra den helt unge nybegynder på 8 år til den mere rutinerede badmintonspiller, som har dyrket badminton i årtier.

Tre store grupper illustrerer Hobro Badmintonklubs profil: Vores store ungdomsafdeling, vores seniorafdeling og ikke mindst vores loyale motionister.

Der er ugentlige træninger, men klubben afholder også spillermøder, forældrearrangementer, træningslejre, julefrokost og andre sociale arrangementer samt klubmesterskab. Der er altså mulighed for at deltage i en masse aktiviteter og begivenheder, når man er en del af klubben.

Klubben deltager også i Hobro Idrætscenters aktiviteter, herunder servering til fester samt garant- og aktionærmøder. 

I weekenderne kan medlemmerne deltage i klubbens forskellige stævner - og ikke mindst i den faste turnering i DBF Nordjyllands regi. I denne turnering strækker klubbens deltagelse lige fra ungdomshold i alle rækker over seniorernes serie 2,3 og 4 til de rutineredes veteranhold.

Hobro Badmintonklub har et mål om fortsat at udvikle og tilbyde et bredt og varieret program inden for badmintonsportens verden. Der er fokus på, at nye såvel som trofaste medlemmer kan få opfyldt deres ønsker for sporten, uanset alder og niveau.

Er du interesseret i en gratis prøvetræning i klubben? Du kan kontakte klubben på 25 65 56 04 eller hobrobk@gmail.com

Kilde: Redaktionen