Hærværk på adskillige biler på Hovangsvej

Profilbillede
dato

Politiet meddeler mandag morgen, at der natten til lørdag er blevet begået hærværk af to mænd i henholdvis en rød og sort hættetrøje flere forskellige steder i Hobro.

  • Første hændelse sker kl. 02:26 ved Circle K på Aalborgvej. De to mænd ankommer på scooter og vælter flere skraldespander og flytter jernpaneler ved standerne. De signaliseres bærende en rød og sort hættetrøje.
  • Efterfølgende kl. 02:40 bliver de to mænd set på Hostrupvej komme kørende på scooter og ødelægge og sparke til lygtepæle, så pærerne springer.
  • Gerningsmændene bevæger sig derefter over på Hovangsvej, hvor de under kørsel slår adskillige sidespejle i stykker på mindst fem af de parkerede biler op af vejen. Flere vidner har set de to mænd. Indtil videre er der blevet anmeldt hærværk på en Fort Fiesta, Kia Ceed, Fiat Punto, Skoda Octavia og en Peugeot 208.
  • De samme to mænd bliver sidst spottet i Føtex' P-kælder lørdag morgen mellem kl. 07:30 - 07:40, hvor de stjæler en knallert. Vidner vil senere præcisere signalisereringen af de to gerningsmænd. 

Hvis du har set de to gerningsmænd natten til lørdag eller har yderligere information, som ville kunne hjælpe politiet med deres efterforskning, kan du kontakte dem på 114.

Kilde: Nordjyllands Politi