Hobro har mange kulturoplevelser – Jazz i verdensklasse er en af dem

Foto: Et legendarisk musikermøde - med Alex Riel (trommer)Bo Stief (bas) og Ben Besiakov (piano). Trioen mestrer kunsten at spille triomusik med et alsidigt koncertprogram som afspejler de tre musikeres mangesidede musikalske karrierer på højeste plan. Jazzmusik i Salthallen i Hobro.
dato

På Havnen i Hobro har Jazz Hobro etableret en professionel koncertscene i Salthallen hos Mediehuset Wiegaarden.

Foreningen har et varieret efterårsprogram og kunstnere og publikum roser stedets akustik og unikke charme. Oplev Hobro har været forbi og optaget en koncert. Den kan du se her: https://oplevhobro.dk/jazz-aften-i-salthallen-i-hobro

Nogle af landets bedste jazzmusikere har fået øjnene op for spillestedet i Hobro og det trækker mange gæster til koncerterne.

Der kan være godt 100 mennesker i Salthallen og koncerterne afvikles i samarbejde med Lions Hobro, som sørger for indgang og bar til koncerterne. Jazz Hobro præsenterer sig sådan her på deres hjemmeside:

Din lokale jazzklub
Velkommen til Jazz Hobro - en musikforening der hvert år arrangerer mindst ti jazzkoncerter på forskellige spillesteder i Hobro. Vi stræber efter et alsidigt program, som byder på både den populære og den moderne jazz.

Musikere og sangere fra både Danmark og udlandet kommer på scenen og derudover går vi op i at der bliver plads til den lokale, nordjyske jazz. Èn ting har koncerterne til fælles: Musikken er altid af høj kvalitet og stemningen er hyggelig. Se mere her http://jazzhobro.dk/DK.aspx

Kilde: Airview Danmark