Indbrud i Stenild Kirke

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Eline Krarup

Nordjyllands Politi melder i deres døgnrapport, at der har været et nyt indbrud i Hobro. 

Her er en samlet oversigt over de senest rapporterede indbrud i Hobro:

  • Tirsdag den 18/8 2020: indbrud i forretnings på stationsvej i Hobro. I perioden mellem mandag kl. 1800 og tirsdag morgen kl. 0725 er der lavet indbrud i en forretning på Stationsvej i Hobro. Gerningsmanden har lavet et hul i indgangsdøren til butikken og derigennem fået åbnet døren. Anmelderen havde på anmeldelsestidspunktet ikke været inde i butikken og kunne derfor ikke oplyse noget om, hvor meget der var stjålet fra stedet
  • Tirsdag den 18/8 2020: indbrud i Stenild kirke, begået mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde et nøgleskab op og derved kunne komme videre ind i tre rum.
  • Søndag den 12/7 2020: Indbrud i forretning søndag d. 12/7 kl. 01.50.

Hvis du oplever noget mistænkeligt i forbindelse med ovenstående indbrud, eller i nærheden af dit eget boligområde, så del det gerne i Facebook-gruppen Vi elsker Hobro – Lad os hjælpe hinanden med at holde tyverierne væk fra Hobro. 

På politiets hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du anmelder et indbrud, og hvordan du kan forebygge at din bolig bliver udsat for tyveri. 

Husk at hjælpe hinanden – nabohjælp og et godt sammenhold kan forebygge op mod hvert 4. indbrud og samtidig få naboskabet til at blomstre. 


Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler