kommunikation- og marketingansvarlig med akademisk baggrund

Profilbillede
dato

Vi søger kommunikation- og marketingansvarlig med akademisk baggrund.

 

Vil du være med til at sætte dit aftryk på fremtiden transport i Danmark, så er Danish Electric Vehicles A/S en virksomhed, du bør kende.

 

Siden 2012 har Europa været på en rejse med implementering af ny lovgivning, som skal resultere i grøn omstilling i transportsektoren. De fleste danskere kender til den traditionelle omstilling af almindelige personbiler fra fossile til elektriske. Men de færreste kender til alle de nye køretøjstyper som kom med samme lovgivning som skal omstille traditionelle biler. Nemlig: Kabinescootere, elektriske løbehjul og quadricykler, speed pedaler og mange andre. Alle køretøjstyper som skal supplere de traditionelle EV med som betegnes Light Electric Vehicles LEV. Alt sammen i et forsøg på at få forbrugerne til at købe køretøjer efter behov. Lette køretøjer som bedre kan benyttes inde i byerne og oplade på det eksisterende elnet. Når man læser lovgivningen omkring de nye køretøjstyper sammenholdt med den nye lovgivning på infrastruktur og kørekort lovgivning, så begynder man at se fremtiden for sig. Det arbejder vi med hver eneste dag og kan du forestille dig at gøre det samme så se med her for vi søger netop en ny medarbejder som kan

 

  • Anvende data fra de forskellige kundestyringssystemer vi bruger til at registrere salget, på en struktureret og analytisk måde, som kan anvendes til markedsføring.
  • Skabe mere og bedre kommunikation mellem virksomheden og forhandlerne og slutbrugerne.
  • Formidle regler og kompliceret lovgivning og dertil mulige støtteordninger på en måde som kunderne forstår.
  • Udarbejde og videreudvikle på hjemmeside, produktkataloger og bruger manualer, så fagsprog omdannes til slutbrugersprog.
  • gennemførelse af marketingkampagner for de køretøjsbrand vi fører på kabinescooter.dk og samtidig udarbejde og udgive kommunikations- og markedsføring for de enkelte forhandlere i deres lokalområde.  Som kommunikations- og marketingansvarlig hos os kommer du til at skulle spørge alle vores dygtige medarbejdere hos import virksomheden for alt deres viden for at kunne formidle det til omverden. Vi har så meget viden som trænger til at blive omsat til noget verden skal vide.

 

Du skal mestre at kommunikere til vores forhandlernetværk som er vores kunder. Og samtidig vil du skulle gå skridtet videre og gøre det samme for vores forhandlere, som henvender sig direkte til slutbrugerne.

 

Formidling af information digitalt på de relevante medier hvor vores kunder kan mødes samt henvendelse til nye kundegrupper som endnu ikke kender til disse køretøjer og meningen med anvendelsen heraf.

 

For os handler det om lysten til at gøre en forskel  og de produkter vi anvender til at skabe denne forskel med ude på landevejen. Så har du benzin i blodet og bestrider eftersøgte kompetencer, så venter jeg på din omformulering af denne sætning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ASSP - Danish Electric Vehicles A/S, Lupinvej, 9500 Hobro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031484

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet