Kriminalforsorgen i Vestdanmark søger en juridisk studentermedhjælper

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Læser du jura og har du lyst til at prøve kræfter med et spændende fagområde inden for straffesagskæden? Vil du videreudvikle dine juridiske evner inden for statsadministrationen, så har vi måske stud. jur. jobbet til dig.

Kriminalforsorgen i Vestdanmark, søger en juridisk studentermedhjælper med særlig interesse for de kerneopgaver, som kriminalforsorgen varetager.

Arbejdsopgaverne i området kræver akkuratesse og ansvarlighed, evnen til at kunne samarbejde på tværs med mange forskellige aktører inden for straffesagskæden samt forståelse og interesse for arbejdet i en politisk styret organisation.

Dine opgaver

Du vil særligt skulle beskæftige dig med sagsbehandling af sager om aktindsigt, både efter offentlighedsloven og forvaltningsloven, men vil også få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

  • Sagsbehandling af konkrete sager, f.eks. sager om udgang og prøveløsladelse.
  • Deltage i arbejdet med controlling af udvalgte sagsområder.
Hvem er du?

  • Du er mindst på 3. semester af jurastudiet.
  • Du har gode juridiske kompetencer.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Du er fleksibel og har lyst til et tæt samarbejde med andre.
  • Du er i stand til at arbejde struktureret og selvstændigt med opgaverne, ofte med korte deadlines.
  • Du er en holdspiller og en god kollega.
Interesse for forvaltningsret, persondatabeskyttelse og sagsbehandling i bred forstand er en forudsætning for at kunne trives med arbejdsopgaverne.

Vi tilbyder

At blive en del af en alsidig enhed med stor kontakt til områdets institutioner. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsklima med engagerede kolleger, som alle arbejder for Kriminalforsorgens primære fokus ”et sammenhængende klientforløb”. Vi er meget forskellige, men vi er fælles om opgaverne og sætter samarbejdet højt. I klientsagsenheden er der lige nu ansat 17 jurister og 8 klientsagsmedarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår er henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, Laboranter og it-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Bemærk særligt om tjenestestedet: Dette er indtil videre Områdekontoret i Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro, men vi er i kriminalforsorgen i proces med en omlægning af områdestrukturen, der indebærer en sammenlægning af kriminalforsorgsområderne. Det betyder, at Område Midt- og Nordjylland og Område Syddanmark lægges sammen til ét område, der dækker hele Jylland og Fyn. Der er i øjeblikket områdekontorer i henholdsvis Hobro, Kolding og et midlertidigt kontor i Aarhus. Det forventes, at de tre kontorer samles på en permanent lokation i Aarhusområdet i løbet af 2024.

Stillingen er på 15 timer ugentligt, svarende til 2 dage, og er til tiltrædelse den 1. august 2023.

Hvem er vi?

Kriminalforsorgsområdet er ét af to geografiske kriminalforsorgsområder på landsplan og har cirka 2200 ansatte. Vi dækker et områdekontor, fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed, herunder fodlænkeafdelinger, udslusningsfængsler og et udrejsecenter.

Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. HR-udvikling og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 21. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler i slutningen af juni.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef for Klientsagsbehandling, Susanne Norman Andersen på tlf. 7255 5550.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Områdekontor Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169860&DepartmentId=8537&MediaId=2733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848881

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet