Laila vil gerne gøre sine behandlinger tilgængelige for alle

Profilbillede
dato

For 8 år siden åbnede Laila Hypnosegaarden, fordi hun gerne ville være med til at gøre en forskel for andre mennesker.

Hypnosegaarden tilbyder en lang række behandlinger, herunder psykoterapi, som er samtaleterapi, hypnose, hvor man arbejder med underbevidstheden, samt healing, par- og familieterapi. Derudover tilbyder Laila - sammen med datteren Calina - klangmassage.

Klangmassage er en massageform, der foregår uden berøring, men via klang, som går ind og påvirker dybere end den traditionelle massage.

“Jeg bruger meget tid på mine behandlinger. For mig handler det nemlig ikke om pengene. Nogle gange kan en behandling tage længere tid end forventet, og det er vigtigt for mig at være med til at gøre en forskel i folks liv. Det er nogle gange overraskende, hvor lidt der skal til for at forbedre andres livskvalitet.”

Laila har altid arbejdet med mennesker, hun har nemlig tidligere arbejdet på et plejehjem. På plejehjemmet brugte hun meget tid på at snakke med de ældre borgere. Laila er derfor vant til at snakke med og lytte til mennesker.

“Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde med mennesker, og jeg har altid vidst, at det var, hvad jeg ville lave her i livet. For mange år siden startede jeg min egen selvudvikling med en masse terapi, og jeg har derefter selv uddannet mig inden for psykoterapi og hypnose - og så åbnede jeg Hypnosegaarden.”


For Laila er det vigtigt at gøre behandlingerne tilgængelige for alle, derfor har hun stadig samme priser, som da hun startede. Derudover tager hun heller ikke mere for en behandling, selvom den er gået over den tildelte tid. På den måde bliver kunderne aldrig overraskede over en større regning, end de havde regnet med.

“Det er vigtigt for mig at have priser, så alle kan være med. Derfor holder jeg også priserne nede. Det vigtigste for mig er ikke pengene, men det at kunne hjælpe andre mennesker. De fleste af mine kunder er blevet anbefalet af en ven, og det meste af min reklame er fra mund til mund. Det synes jeg er skønt, for så ved jeg, at det gør en forskel.”

Laila har ikke så mange andre drømme lige nu. Hun ønsker blot at kunne lukke sin forretning op på fuld tid igen. På grund af Corona må hun lige nu kun have samtaler og hypnose, fordi det er muligt at overholde alle forholdsreglerne ved disse behandlinger.

“Jeg drømmer ikke så meget - jeg kan bedre lide at leve i nuet. Men jeg kunne godt tænke mig lidt mere plads til videreudvikling og til workshops og kurser. Så håber jeg også bare, at jeg snart kan lukke op for fuld skrue igen.”

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hypnosegaarden // Laila Nielsen