Lokal forankret tømrer i vækst

Profilbillede
dato

"Godt håndværk - lige i nærheden", er Døstrup Tømrerforretnings slogan

"Det matcher præcis dét, vi gerne vil, nemlig at være en lokal forankret tømrer, der møder kunderne i øjenhøjde", fortæller indehaver Daniel Nørgaard.

Daniel Nørgaard er 35 år og oprindeligt udlært tømrer og var i flere år selvstændig, inden han blandt andet fik arbejde som projektleder hos det firma han blev udlært hos. Han var med til at udvikle partnerkoncepter mellem entreprenører og forsikringsselskaber til at håndtere bygningsskader.

Daniel Nørgaard har også taget en uddannelse på et forsikringsakademi, hvilket betød, at han også arbejdede som håndværkstaksator i en periode. Gennem årene gled arbejdet mere og mere over på den administrative del.

På et tidspunkt blev han hvervet til regionschef for Recover Nordic i Jylland, hvilket betød, at han rejste meget.

Inderst inde har Daniel Nørgaard altid været overbevist om, at han på et tidspunkt igen skulle stå på egne ben, når tiden var moden.

"Jeg har altid haft et ønske om at komme tilbage til arbejdet som traditionel tømrermester. Og på et tidspunkt følte jeg, det var tid til at vende tilbage til tømrerfaget og blive selvstændig igen. Ikke mindst for at få mere tid til familien", fortæller Daniel, der sammen med hustruen Birgitte har tre børn.


I 2017 besluttede Daniel så at åbne Døstrup Tømrerforretning. Han lægger ikke skjul på, at opbakningen fra Birgitte har været med til at sætte ham i gang igen.

Missionen var at bygge en lokal forankret virksomhed og skabe nogle værdier og være en lokal aktør i nærområdet. "Jeg ved nu, at det er det helt rigtige valg, jeg har taget ved at vende "hjem" til tømrerfaget. Tilfredsheden og glæden ved arbejdet er dér", siger Daniel Nørgaard.

Døstrup Tømrerforretning fik stor lokal opbakning, hvilket betød masser af arbejde og firmaet voksede. I 2018 blev tømrerforretningen omstruktureret til et aktieselskab.

"Vi er forankrede i Hobro, men laver gerne opgaver udenfor byen - men ikke for langt væk fra bygrænsen" fortæller Daniel, for hvem socialt ansvar og engagement betyder meget.

Døstrup Tømrerforretning har i dag 8-12 ansatte, alle lokale og tre af dem er altid lærlinge.


"Vi har i øjeblikket rigtig mange opgaver, hvoraf 70% er boligrenovering med udskiftning af vinduer, døre, gulv, loft og eternittage. Men vi har også gang i et par nybygninger", forklarer Daniel, der er tømrermester i ordets traditionelle forstand: en håndværker, som er med ude, hvor tingene sker, men som også selv klarer alt det administrative.

"Vi har fingeren på pulsen indenfor tømrerfaget. Vores ambitioner er at have en stabil forretning, men ser også efter muligheder for at udvikle, uden at gå på kompromis med vores principper om høj kvalitet og god service" slutter Daniel Nørgaard.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Døstrup Tømrerforretning // Daniel Nørgaard