Hobro IK inviter torsdag d. 24. marts på foredrag med den kendte kok, forfatter og TV-kendis Nicolaj Kirk. Han er blandt andet kendt for det populære program Nak & ÆD.
Til foredraget vil Nikolaj blandt andet fortælle om, hvordan han har fået inspiration til programmet Nak & Æd.
Udover Nak &Æd har Nikolaj Kirk medvirket i en lang række tv-programmer herunder Mad i kassen, Go’ morgen Danmark. Han står også bag en række knive som sælges i detailhandlen.
Nikolaj Kirk er også forfatter til en lang række af kogebøger, som han har modtaget flere priser for. Gastronomi er hans helt store passion, og det bringer ham ofte vidt omkring i verden.
Råvarer, råvarer og råvarer
Uden ordentlige råvarer er det svært at lave ordentlig mad, og det gælder også for Nikolaj Kirk. Alt slags mad og råvare er lige meget værd. Hvad enten det drejer sig om en dejlig dansk kartoffel eller en dyr trøffel. Det er den enkelte teknik bag hver enkelt råvare, der betyder noget for Nikolaj Kirk.
Nikolaj Kirk er oprindelig udlært på Hotel Imperial og Hotel Batik tilbage i 1992-93 og været køkkenchef på flere restauranter. Han valgte at blive selvstændig i 2003.