Nyt fra Hobro i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hobro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skyderi på Vesterbro i Aalborg

Nordjyllands Politi modtog søndag klokken 1258 en anmeldelse om et tilfælde af skyderi. Skyderiet skete på Vesterbro i Aalborg. Der var tale om skudafgivelse fra en bil til en anden. En person er såret af skud, men er i stabil tilstand.

Store politistyrker fra Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket massivt omstændighederne omkring skudafgivelsen. Ud over de massive efterforskningsskridt i selve sagen, så har politiet iværksat en såkaldt tryghedsskabende patruljevirksomhed. Efterforskningen er lykkedes med et gennembrud, og tre mistænkte personer er blevet anholdt.

Klokken 1400 i dag mandag den 30. januar 2023 blev de tre anholdte – en 20-årig kvinde og to mænd på 18 år – fremstillet i lukkede grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. 

Læs mere om skudepisoden her.

 

 

Politi efterforsker anmeldelse om knivstikkeri – en person såret

Nordjyllands Politi modtog i fredags klokken 1503 en anmeldelse om et knivstikkeri, der blev forøvet på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg. En person – en mand – blev ramt af knivstik, men er meldt i stabil tilstand. 

Nordjyllands Politi har nu fastlagt identiteten på tre mænd, som mistænkes for at stå bag. Meld jer selv, lyder opfordringen fra politiet til de formodede gerningsmænd.

Oplysninger i sagen skal gå til politiet på 114.

Læs mere om knivstikkeriet her og her

 

 

Butikstyv anholdt

To butikstyve blev taget på fersk gerning fredag eftermiddag i et supermarked i Terndrup. 

Den ene tyv nåede desværre at flygte fra stedet, hvorimod personalet formåede at standse den anden tyven ved at løbe ham op og tilbageholde ham.

Tyvene forsøgte at stjæle en stor mængde spiritus fra butikken.

Den ene tyv blev anholdt af politiet.

 

 

Tørstig champagnetyv på spil

En del champagne af høj værdi, en guldhalskæde og sølvtøj – det var, hvad en indbrudstyv stjal fra et hus i Tårs fredag eftermiddag eller aften.

Tyven kom ind via en bagdør i bryggerset, som vedkommende først forsøgte at bryde op med et koben. Da dette ikke lykkedes, valgte tyven i stedet at knuse ruden. Herefter kunne den åbnes fra indersiden.

Samtlige skuffer og skabe i alle rum blev gennemrodet af tyven, og det var derfor noget af et syn, som beboerne vendte hjem til fredag aften. 

Idet tyven havde samlet kosterne sammen, forlod personen huset igen via bagdøren.

 

Har du haft indbrud? Læs her, hvad du skal gøre, og hvad politiet derefter gør.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Personale fandt taske med våben og narkotika

Da en ung mand skulle i byen på et natklub i Adelgade i Hobro, havde han medbragt en bæltetaske. Indholdet i den overtrådte dog ikke bare en, men flere lovgivninger. 

Det var personalet, der fandt bæltetasken og opdagede, at den indeholdt en foldekniv, peberspray, knojern og en større klump hash. Ejeren af tasken var stadig på stedet, så en beredskabspatrulje rykkede ud til stedet. 

Manden blev anholdt og sigtet for at overtræde våbenlovgivningen og lovgivningen om euforiserende stoffer.

Episoden fandt sted klokken 0217 natten til lørdag.

 

 

Stoffer på færge

Vagtcentralen modtog lørdag ved middagstid et opkald fra tolden i Hirtshals om, at de tilbageholdt en mand og ønskede politiets hjælp.

Manden var netop kommet i land i Hirtshals efter at have sejlet fra Norge, da der blev lavet en narkokontrol af hans bil. Her fandt tolden flere joints. 

Han blev derefter sigtet for overtrædelse af lovgivning af euforiserende stoffer. 

 

 

Hærværk mod skole

Søndag aften blev en ung mand anholdt efter, at han havde begået hærværk mod handelsskolen på Langagervej i Aalborg.

Kort forinden havde politiet modtaget en anmeldelse om, at det var sket, og politiet rykkede ud. Det viste sig, at der to steder på skolen var knust ruder.

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi