Nyt fra Hobro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hobro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aflysning af efterlysning: Mistænkt til overgreb afhørt

Den mistænkte person til to overgreb forøvet den 15. november 2022 og igen den 15. december 2022 i Hobro blev i går aftes, den 29. december 2022, efter tip fra offentligheden identificeret og efterfølgende sigtet for forholdene af Nordjyllands Politi. Læs mere her

Indbrud

Idet en borger ikke var hjemme over julen, tjekkede en bekendt til hendes hus. Han fik sig dog noget af en ubehagelig overraskelse. I mens hun var væk, havde der nemlig været indbrud.

Mellem torsdag den 22. og onsdag den 28. havde en indbrudstyv brudt ind ved at bryde en dør op på første sal. Herfra havde tyven adgang til hele huset. Da indbruddet blev opdaget var alle skuffe og skabe nemlig gennemrodede. 

Det vides endnu ikke, hvad der blev stjålet fra huset, men da politiet ankom til stedet, blev der forsøgt DNA-sikring fra en smykkeskrin og en lampe.

Indbruddet fandt sted i Skovparken i Aalborg.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Langfingret tyveknægt

Det lykkedes en tyv at stjæle et større kontaktbeløb fra et supermarked i Støvring onsdag aften.

I mens kassemedarbejderen var væk fra kassen i et kort øjeblik, foretog tyven et kassedyk, hvorefter han med det samme forlod butikken. Herefter blev han set flygte fra stedet på en sort damecykel. 

 

 

Lidt for festlig bytur

En dørmand kontaktede vagtcentralen natten til torsdag, fordi han tilbageholdt en gæst i Jomfru Ane Gade. Idet gæsten var på vej ind på beværtningen, blev det opdaget, at han var i besiddelse af narkotika. En joint og kokain. 

Politiet rykkede ud og konfiskerede stofferne. Den unge gæst erkendte, at han var i besiddelse af stofferne og underskrev en konfiskationserklæring.

Gæsten blev sigtet for besiddelsen.

 

 

Morgenfest til gene

Klokken 0620 rykkede en patrulje ud til Islandsgade i Aalborg. En borger havde forinden ringet til vagtcentralen, fordi hans nabo havde hørt meget høj technomusik i flere timer. 

Borgeren havde selv henvendt sig til naboen for at bede ham om at skrue ned – dog uden held.

Patruljen tog ved ankomst en snak med naboen, der fortalte, at han holdt technofest. Han indvilgede dog heldigvis i at slukke musikken.

 

Skal du skal holde nytårsfest med champagne og massere af krudt? I så fald får du lige de fem fyrværkeriråd her:

  1. Brug altid beskyttelsesbriller
  2. Brug kun godkendt og aldrig hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri
  3. Hold aldrig tændt fyrværkeri i hånden
  4. Hold sikkerhedsafstanden og læn dig ikke ind over fyrværkeriet
  5. Gå aldrig tilbage til en fuser

Læs mere om fyrværkeri her.

 

Indbrud i kælderrum

Nordjyllands Politi kørte ud til et indbrud på Sebbersundvej i Aalborg onsdag aften. I løbet af julen havde en tyv brudt ind i anmelderens kælderrum.

Tyven kom ind ved at bryde et metalbeslag op på døren ind til kælderrummene. Herefter kunne hængelåsen ind til rummet skæres over. 

Hele kælderrummet var blevet gennemrodet, men det endnu uvist, hvad der præcist blev stjålet. 


Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
False {
}