Nyt fra Hobro i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hobro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tre anholdt efter forsøg på brandstiftelse på skole 

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket intenst i en alvorlig sag vedrørende forsøg på brandstiftelse begået mod Assens Skole i Mariagerfjord kommune. 

Ingen kom til skade i forbindelse med hændelsen. I går den 21. marts kl. 13.55 skred politiet til anholdelse af tre mistænkte mænd.

Læs mere her


Sjældne hvaltænder stjålet

Da en medarbejder mødte ind på arbejde i et akvarium i Nordjylland mandag morgen, fik han sig noget af et trist syn.

Døren ind til en museumsbygning var nemlig blevet brudt op af en tyv i nattens mulm og mørke. Tyven kom ind ved at knuse ruden i døren, hvorefter den kunne åbnes. 

Blandt andet blev en to meter lang, sjælden hvaltand stjålet fra bygningen. Andre hvaltænder var også blandt tyvekosterne. 

Tyven skar sig formegentligt på det knuste glas, idet der sås blodspor inde i museumsbygningen. Blodet blev sikret af politiet som et led i efterforskningen.


Butikstyv med promille på 5,0

En læge fra Aalborg Universitetshospital fik sig noget af et chok mandag formiddag. Forinden havde hun taget en blodprøve på en mand, der kort før var blevet anholdt og derfor skulle have testet, om han var påvirket. Blodprøven viste nemlig, at han i den grad var påvirket af alkohol – hans promille lå nemlig på 5,0.

Grunden til anholdelsen var, at manden ikke ville samarbejde med en vagt i et supermarked i Danmarksgade i Aalborg. Vagten havde opdaget ham i at stjæle fra butikken, og ved nærmere undersøgelse viste det sig, at tyveriet var sket flere dage i træk.


Snaps afslørede salg af kokain

Politiet standsede en ung mand, som kom kørende ad Østre Alle i Aalborg natten til tirsdag. Da betjentene efterspurgte at se mandens kørekort, viste det sig, at han slet ikke havde et. Det havde han nemlig allerede fået frataget.

Herefter blev han først og fremmest narkometertestet – og testen var positiv. Han var påvirket af hash.

Manden blev derudover visiteret af politiet, og hans bil og bopæl blev ransaget. I hans hjem fandt betjentene flere gram hash, og på ham fandt de én joint og ét gram kokain, der lå i hans underbukser. 

Snapchatbeskeder på mandens telefon viste, at det ene gram kokain var tiltænkt videresalg. Manden skrev nemlig med en kunde om, at han var på vej til Aalborg Centrum for at mødes med vedkommende og sælge det. 

Den unge bilist blev sigtet og anholdt for flere forhold; herunder salg af euforiserende stoffer, besiddelse og narkokørsel.

Ved du, hvad straffen er for narkokørsel i Danmark? 

Du kan få svaret her.


Fremmed mand stod pludseligt midt i stue

Tirsdag aften blev en ældre kvinde udsat for et tricktyveri i sit hjem i Hobro

En mand bankede på døren, og da kvinden ofte fik besøg, råbte hun bare: ”Kom ind”. Pludseligt stod en mand, hun ikke kendte, i kvindens lejlighed på H I Biesgade. 

Han fremviste et billede af en baby og tikkede om penge. Da hun afviste ham, forlod manden igen lejligheden – sammen med hendes pung. 

I pungen lå flere pengesedler, sundheds-, medlems- og kørekort.

Forebyg tricktyveri hos dig

  1. Luk ikke folk ind, du ikke kender eller har aftaler med
  2. Hav ikke værdier liggende fremme
  3. Afbryd telefonsamtaler, hvor der bliver spurgt efter personlige oplysninger

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonner
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi