Nyt fra Hobro i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hobro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist stak af

Natten til torsdag kl. 0120 blev der standset et køretøj på Vesterbro i Aalborg. Da patruljen kontaktede føreren, kunne de konstatere, at han var påvirket. Han blev narkometertestet, og den gav udslag. Han blev anholdt og ilagt håndjern. Ved visitationen blev han endvidere fundet i besiddelse af en smule kokain. Da det blev opdaget, valgte han at løbe fra stedet nu iført håndjern. Det viste sig at være en dårlig løsning. Efter ca. 100 meter mistede han balancen og patruljen kunne samle ham op. Han kan nu se frem til sigtelser for narkokørsel, besiddelse af narko, og at undløbe fra politiet.

 

Indbrud i lade

I perioden fra tirsdag aften kl. 1800 til onsdag morgen kl. 0900 blev der lavet indbrud i en lade på Klausholmsvej, Øland v. Brovst. Gerningspersonen havde skaffet sig adgang gennem et vindue. Indenfor var det tydeligt, at gerningspersonen udelukkende havde færdedes omkring en dieseltank. Der blev stjålet ca. 200 liter diesel ved indbruddet.

 

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kl. ca. 1700 bemærkede en patrulje en bil, der holdt på Langesund v. Arentsnminde. Patruljen besluttede sig for en nærmere undersøgelse, og da de kom hen til bilen kunne de se, at der sad en person på førersædet. Tændingen var slået til, og motoren var varm. Føreren blev konstateret påvirket af narko og fundet i besiddelse af en joint og en klump hash. Bilen blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

 

Solo færdselsuheld

Onsdag aften klokken 2020 skete der et solofærdselsuheld på Sandmosevej i Tranum. En bilist forsøgte at undvige et rådyr, der stod på vejen og påkørte derved et vejskilt og kørte videre ned i grøften. Der opstod udelukkende materiel skade ved uheldet.

 

Knallertfører med adskillige overtrædelser

Onsdag aften kl. 2109 blev der standset en knallert på Svanemosevej i Moseby ved Pandrup. Knallerten var ikke indregistreret og havde intet stelnummer. Føreren havde ikke styrthjelm på og havde en passager på bagpå. Knallerten var konstruktivt ændret således den kunne køre 50 km/t. For at slutte det hele af blev føreren testet positiv for cannabis og kokain. Knallerten blev konfiskeret og føreren anholdt. Der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Spirituskørsel på knallert

Natten til torsdag kl. 0045 standsede politiet en knallert på Skagensvej. Føreren var påvirket af spiritus i en sådan grad at kørslen ikke kunne fortsætte. Udåndingsprøven viste et udslag der lå over 1 promille. Knallertføreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld med spiritus

Natten til fredag kl. 0149 skete der et færdselsuheld i krydset Thostrup Hovedgaard og Aalykkevej i Hobro. Føreren af personbilen kørte ad Aalykkevej mod vest, og i krydset mistede hun herredømmet over bilen ramte nogle betonblokke og en lygtepæl. Hun blev alkotestet på stedet, og promillen var for høj til lovligt at kunne køre bil. Hun blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen. Der skete udelukkende materiel skade ve uheldet.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi