Odense Marcipan A/S (Bæchs Conditori): Bagere søges til nathold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Bæchs Conditori i Hobro har vi brug for at udvide produktionskapaciteten, idet der er en øget efterspørgsel efter vores kager og desserter. Derfor søger vi faglærte bagere til natholdet.

Vi forventer at:

  • Du er faglært bager, konditori eller har en anden relevant levnedsmiddeluddannelse
  • Du brænder for at levere produkter af høj kvalitet
  • Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig
  • Du er mødestabil
  • Du tager ansvar for dine opgaver
  • Du skal kunne tale og forstå dansk

Arbejdstider:

kl. 23,00 til kl. 7,00. Arbejdsugen starter søndag aften kl 23,00 og du går på weekend fredag morgen kl. 7,00

Vi tilbyder:

  • Et job i en spændende virksomhed i udvikling
  • Løn under gældende overenskomst (Den førevare indistrielle Overenskomst)
  • Fast stilling

For yderligere information om stillingen kan produktionsleder Finn Nielsen kontaktes på 30 91 45 44

 

Bæchs Conditori blev grundlagt i Hobro ved Mariager Fjord i 1878 og er Danmarks største og ældste konditori. Det er stadig her, de klassiske danske konditorkager og nye søde fristelser kreeres, formes og pakkes - altid med omhu og respekt for den gode danske smag. Frisk fra frost! Virksomhenden er ejet af Odense Marcipan A/S, som er en del af del at den norske gruppe Orkla Food Ingredients. Se mere på www.baechs-conditori.dk 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odense Marcipan A/S (Bæchs Conditori), Langelandsvej, 9500 Hobro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: finn.nielsen@baechs-conditori.dk

Telefonisk: 30914544

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908575

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook