Oplev din kommune: 3 fede oplevelser i Hobro og omegn

Profilbillede
dato

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Der er masser at opleve i din kommune. Vi har samlet tre gode bud på gratis oplevelser tæt på dig. 

Hobro: Leg med vikingerne

For mange år siden vandrede de gamle vikinger langs Mariager Fjord. Hobro var en af de centrale byer i vikingetiden, hvor du i dag kan du gå på oplevelse i fordums tid. Gå i vikingernes fodspor med en gåtur langs Fyrkatstien, som strækker sig ca. 2.5 km fra Hobro centrum til Vikingemuseet Fyrkat.  

For enden af stien kan du besøge den mytologiske legeplads, hvor du kan lege og lære om de nordiske guder, som vikingerne troede på. Legepladsen er interaktiv og egner sig både for børn og voksne.  

Find vej til legepladsen og læs mere her.

Hadsund: Sig hej til dyrene

Midt i Hadsund ligger en lille grøn naturoase fyldt med dyr. I Hadsund Dyrehave kan du se på hjorte og kæle for geder. Gederne er indhegnet for sig selv, og dem må man gerne lege med. Der er over 30 hjorte, som man kan gå rundt imellem i parken.  

Pak en madkurv, og nyd den mens du ser på dyrene fra den overdækkede udsigtsplatform.

Her kan du læse mere om Dyrehaven.

Øster Hurup: En børnevenlig strandtur 

Når solen bager allermest til sommer, og du trænger til at køle ned, så er en tur til stranden i Øster Hurup oplagt. Stranden er en af de mest børnevenlige i Danmark grundet sit lave vand. Lad de små bygge sandslotte i det hvide sand eller gå på jagt efter krabber.

Byen summer af liv om sommeren og emmer af feriestemning. Spis en is i en af byens ishuse eller gå en lang tur på en af Kløverstierne.

Læs mere om stranden og de mange andre muligheder i Øster Hurup her.

Kilde: Redaktionen