Seneste regnskab fra BRUUNS AUTOLAKERING A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

BRUUNS AUTOLAKERING A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 130.423 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BRUUNS AUTOLAKERING A/S en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mariagerfjord Boligbyg ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -519.615 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Mariagerfjord Boligbyg ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Cafe Noah ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -81.654 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Cafe Noah ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


I.P. BOLIGCENTER. HOBRO A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde I.P. BOLIGCENTER. HOBRO A/S en bruttofortjeneste på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HVILSOM TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 340.422 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HVILSOM TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler