Seneste regnskab fra M.R. SMEDIE & RØRTEKNIK A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

M.R. SMEDIE & RØRTEKNIK A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde M.R. SMEDIE & RØRTEKNIK A/S en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VESTERGAARD BILER A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VESTERGAARD BILER A/S en bruttofortjeneste på 5,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOBRO DAMEKONFEKTION ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 48.000 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOBRO DAMEKONFEKTION ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BØJE LARSEN A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 310.374 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BØJE LARSEN A/S en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EJVIND NIELSEN AUTOMOBILER. HOBRO A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EJVIND NIELSEN AUTOMOBILER. HOBRO A/S en bruttofortjeneste på 5,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler