Smed til rustfri svejs søges til Hobro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du have en afvekslende hverdag, hvor din primære arbejdsopgave er rustfrit svejs?

Om jobbet og dig:

Du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring i TIG-svejsning. Du har styr på fremstilling af materialer i rustfri stål, og du kan svejse i rør, plader m.m. 

Du trives med mangeartede smedeopgaver i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø og med faglig udvikling, hvor du laver kundetilpassede kvalitetsløsninger på værkstedet.

Du er en teamplayer, som bidrager med en god stemning, så du vil se frem til at have gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du vil trives et sted med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du har fagligheden i orden, så du vil have en kompetent ledelse, der sørger for et godt arbejdsmiljø og muligheder for frihed i en afvekslende hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

 

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Hobro, som udvikler og producerer kundetilpassede kvalitetsløsninger til store og små virksomheder, lægger vægt på at være en rummelig arbejdsplads.

 

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Projektet er af 3-4 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

 

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 60114) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

 

Om HR-Industries:

HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industrien, enten med længerevarende projektansættelser eller faste stillinger, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk  

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949683

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet