Uddeler, SuperBrugsen Hobro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en Uddeler til SuperBrugsen i Hobro

Er du klar til drive vores SuperBrugs?

Kan du se dig selv med ansvaret for medarbejdernes trivsel, sparre med andre dygtige uddelere i regioinen og samarbejde med fageksperter på Servicekontoret? Og har du lysten og viljen til at involvere dig i lokalområdet og sikre en positiv udvikling af butikken? 

Coops strategi om vækst, glade medarbejdere og kunder er din ledestjerne

Du skal nemlig både få dine medarbejdere og din butik til at blomstre. Du er god til at uddelegere og involvere alle, for du ved, at det er vejen til et godt arbejdsmiljø og gode resultater – og ikke mindst fællesskab. Du vil blive målt på dine evner til at skabe overskud og skabe en butik, hvor det er godt og inspirerende at være medarbejder og kunde.

I samarbejde med din ledergruppe er det dig, der:

  • udarbejder butikkens forretningsplan og sikrer involvering og fremdrift af butikkens mål
  • står for den daglige ledelse og vidensdeling, der skaber fremdrift og udvikling
  • skaber gode resultater sammen med dine medarbejdere
  • rekrutterer, onboarder og sikrer den rigtige sammensætning af teams
  • spotter dine medarbejderes talenter og motiverer dem, så de kan udvikle sig
  • planlægger, afholder og følger op på lokale og centrale kampagner

Du er god til mennesker

Du ved, at dine medarbejdere er din vigtigste ressource og sikrer deres trivsel, udvikling og interne rekruttering til Coops mange karrieremuligheder. Du forstår og værdsætter værdien af diversitet og sikrer nærvær og empati i din ledelse. Du kender dine medarbejdere – og de kender dig.

Dit mindset er vejen til succes

Selv om du tit skal handle kortsigtet, så tænker du langsigtet og strategisk. Det kommer også til udtryk i den lokale forretningsplan, som du udarbejder, udvikler og efterlever. Med din store ledelseserfaring fra detail håndterer du hele den operationelle ledelse, som struktur og fokus er en del af. Som en moderne leder kan du samtidigt skabe et arbejdsmiljø med "højt til loftet", gode dialoger og spændende udviklingsmuligheder – og så er du god til netværk og relationer. Du er ikke bleg for at spørge om hjælp, ligesom du altid selv er klar til at give en hånd med.

Du sælger både gode varer og gode værdier

I SuperBrugsen brænder vi for at gøre hverdagen lettere, sundere og mere økologisk og bæredygtig. Og det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er der altid gang i nye projekter, som du skal være med til at massere ind i kundernes hverdag. Det kan du, fordi du er engageret, går forrest og kan være ambassadør for alt lige fra bæredygtig emballage, dyrevelfærd og til nemmere måltider i en travl hverdag. Samtidig har du friheden til at sætte dit eget præg på butikken, ligesom du også har din egen lokale bestyrelse at sparre med.

Nyd de bedste forudsætninger for både personlig og faglig udvikling – og attraktive personalegoder

Hos os har du adgang til både personlig og faglig uddannelse og udvikling, samt inspirationsmøder med både fagfolk indenfor vores respektive sortimenter og din regionschef og kolleger. Samtidig får du gode og fleksible arbejdsforhold, og også personalegoder som fx personalerabat og adgang til feriehuse til meget fordelagtige priser.

Spørg løs, hvis du vil med på holdet

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til Regionschef Peter Gabriel, mobil 6162 9779  eller HR-forretningspartner Nanna Garau, mobil 2347 8376.

Er du vores nye uddeler, så send din ansøgning via "Søg job" – vi afholder samtaler løbende.

I SuperBrugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Kom tæt på lokalmiljøet i Danmarks største supermarkedskæde
I SuperBrugsen ønsker vi at være tæt på kunderne og være en del af lokalsamfundet. Vores kunder skal kende os og de skal kunne finde varer fra lokale producenter i deres butik, samtidig med, at vi støtter lokale initiativer. I SuperBrugsen er der også plads til at prøve nye ideer af og som Danmarks største supermarkedskæde er der masser af udviklingsmuligheder for at skabe din karriere i SuperBrugsen.
Bliver du ansat i SuperBrugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9e2b88c4)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SuperBrugsen, Adelgade, 9500 Hobro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948334

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet