Ugens bolig i Hobro

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Teglværksvej 7, 9500 Hobro

Funktionel familievilla med udsigt over Hobro by
Under en kilometer fra Hobros hyggelige gågademiljø, hvor forskellige forretninger og specialbutikker placerer sig side om side langs de gamle gader sammen med caféer, indkøbsmuligheder og offentlig transport, kan I nu opleve denne præsentable etplansvilla på adressen Teglværksvej 7. 

For at være mere præcis ligger ejendommen blot 700 meter fra gågadens begyndelse, så her får I den ideelle kombination af det bynære og det mere rolige og trygge villakvarter på en stille vej. Alligevel er byen hele tiden nærværende i form af den smukke udsigt direkte over Hobro by, som skyldes jeres gode beliggenhed højt i landskabet.

Flot etplansvilla fra 1967, der er løbende moderniseret, træder nydeligt frem med sin hvide facade, som komplementeres af et solidt sort ståltag og pæne PVC-vinduer. I ankommer til ejendommen via den brede indkørsel, som leder jer direkte op til en stor dobbeltgarage med ekstra bred port med el-hejs. Garagen ligger som en integreret del af huset, hvilket gør det muligt at træde direkte indenfor til det ene værelse/kontor, ligesom I kan vælge at følge den flisebelagte sti hen til hoveddøren.

Dette hus tilbyder jer en lang række unikke kvaliteter, både hvad angår indretning, men også funktionelt udstyr – eksempelvis den fede detalje med centralstøvsuger!

Kig forbi den stille villavej tæt på Hobro C, og oplev den flotte udsigt og familievenlige planløsning.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hobro