Ugens bolig i Hobro

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Fuglevænget 18, Klejtrup, 9500 Hobro

Etplans-villa i Klejtrups familievenlige kulisse
Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer, så kan I nu sætte et skønt punktum for boligjagten her på Fuglevænget 18. Midt i et familievenligt kvarter venter jeres nye hjem, som ligger trygt og fredeligt i rammerne af en lukket villavej. Bilen kan allerførst parkeres i den tilhørende carport, og herfra kan I bevæge jer tørskoede indenfor til boligen. 

Byen byder på alt hvad der er brug for en børnefamilie
Klejtrup er den bedst tænkelige kulisse for familielivet, for det er en by, hvor fællesskab og foreningsliv trives, og byen byder på alt, hvad I har brug for i det daglige. Her er skole, børnepasning og indkøb, og i den aktive idrætsforening er der tilbud for både store og små; yoga, floorball, trampolinfit, gymnastik og meget mere.  

Samtidig får I rig mulighed for at nyde de naturskønne omgivelser, og børnene kan vokse op i den friske luft, for I bor midt mellem skov, åbne marker og Klejtrup Sø, og som endnu et plus finder I legeparken nær hallen. Legeparken benyttes flittig af byens beboere, og her er både petanquebaner, motorisk legeplads, klatrestativ, skatebane, multibane og beachvolleybaner.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Hobro