Valsgaard Gymnastikforening er klar til forårets efterskoleopvisninger i Valsgaard Hallen

Foto: Valsgaard Gymnastikforening.
dato

Valsgaard Gymnastikforening er igen klar til at byde velkommen til en spektakulær weekend fyldt med gymnastik i Valsgaard Hallen. Den 8. og 9. marts vil hallen være vært for både efterskoleopvisning og foreningens lokalopvisning, og det bliver to dage fyldt med imponerende præstationer og fantastisk stemning.

Fredag den 8. marts åbner dørene for efterskoleopvisningen, hvor flere lokale efterskoler vil vise deres kunnen frem.

Blandt de deltagende efterskoler finder vi Onsild Efterskole, Brejninggaard Efterskole og Bjergsnæs Efterskole. Disse skoler vil blive bakket op af DGI Himmerlands Junior- og Ynglingehold, der med deres imponerende opvisninger vil sikre en stemningsfuld start på aftenen.

Alle interesserede inviteres hermed til at deltage i arrangementet og opleve gymnastik på højt niveau. Adgang til hele aftenens begivenheder koster blot 30 kroner per person. Programmet begynder med en spændende indmarch klokken 18:30 og afsluttes med en faneudmarch klokken 21:30.

- Forår betyder opvisninger i gymnastikkens verden, og i Valsgaard kan vi simpelthen ikke få nok af gymnastik, lyder det fra næstformand i Valsgaard Gymnastikforening, Anders Dahl Kjeldgaard.

Så kom og vær med til en uforglemmelig aften fyldt med gymnastik og fællesskab i Valsgaard Hallen den 8. og 9. marts!

Kilde: Anders Dahl Kjeldgaard