Virksomheder i Hobro på date

Profilbillede

Lørdag den 27. november 2021 var Mariagerfjord Erhvervsråd, Virksomhedsservice Mariagerfjord samt Akademikernes A-kasse blevet inviteret til karrieredag i Hobro. Foruden disse var også fire virksomheder til stede. 

Her var der tale om Körber Supply Chain DK, Bila/Reo-Pack, samt Technicon og Ballard, hvor sidstnævnte begge er beliggende i Hobro. Fælles for dem alle er, at de hver især har vækstet relativt meget den seneste tid. 

På selve dagen blev der startet ud med en kort præsentation samt indlæg fra alle virksomhederne. 

Ud af de mange fremmødte til karrieredagen var blandt andet 32-årige Michael Thorlund og 26-årige Anosha Shahin. Foruden at både Michael og Anosha begge bor et godt stykke væk fra Hobro og omegn, arbejder de henholdsvis begge to som maskinmester og designingeniør. 

Én, der ikke derimod ikke har så langt fra et potentielt nyt job, er 56-årige Peter Mikkelsen fra Sønder Onsild. Han er uddannet maskiningeniør og er på nuværende tidspunkt i praktik i en virksomhed. Selvom han egentlig også efter dette, har fået lovet et job efterfølgende, er han alligevel mødt op til karrieredagen i Hobro. 

For Peter handler det derfor ikke så meget om at lande et job, men mere om at få et bedre indblik i hvilke virksomheder, der er i hans nærområde.

Karrieredag var en succes

Spørger man Mariagerfjord Erhvervsråd, Virksomhedsservice Mariagerfjord samt Akademikernes A-kasse forløb dagens karrieredag ganske som håbet. Her var de rigtig glade for, at se og hilse på de godt 35 fremmødte der havde valgt at lægge vejen forbi karrieredagen. 

Kilde: Lige Her.Nu