33 års rejse: Læs historien om tøjbutikken 'Victor'

Personalet i Victor og Marcus Hobro. Fra venstre: Frederik, Kasper, Alex og Steffen. (Foto: Victor Hobro)
Profilbillede
dato

I dag kan du møde Steffen Kjærgaard, der er indehaver i Victor, som vil fortælle virksomhedens historie.

Victor ligger i Hobro og så sin spæde start tilbage i 1989. Forretningen er bygget op omkring helt særlige kompetencer. Indehaver af  'Victor', Steffen Kjærgaard fortæller:

- Den gode smag i butikken, som er krydret med forskellige internationale brands som Sand Copenhagen, Hugo Boss, Levis, Les Deux, Wrangler, Marlboro, La Martina, Superdry og mange mange flere. Kan kunderne ikke nå at handle inden alm. lukketid, kan man naturligvis lave en aftale om en aftenekspedition med din helt egen sælger, i rolige omgivelser samt et koldt glas.

- Vi tror på at tøj skal købes i den lokale butik, så vi kan farvekoordinere, rådgive og sætte nålen det rette sted hvis der er noget som forandres. Så gør vi det på vores eget skrædderi.

Hvad gør så Victor helt speciel? Det er Indehaver Steffen ikke i tvivl om. Service i topklasse med humor på højt plan, har altid været Steffen's første prioritet og det smitter naturligvis af på de tre unge sælgere, som er klar til at stå på hovedet for kunderne.

- Vores egen skrædder leverer lynhurtigt din nye habit eller andet der skal laves om. Skal varerne bringes ud, så klarer vi også det i firmabilen. Skulle kunden ønske at låne tøjet med hjem, er det naturligvis også en mulighed, så man i ro og mag kan finde det rigtige derhjemme - en fordel ved at kende de lokale kunder og at handle lokalt generelt, fortæller Steffen.

De fire på gulvet i butikken er alle lokale fra Mariagerfjord-området. Steffen, Alex, Frederik samt Kasper der er klar med rådgivning i topklasse:

- Vi er alle fire lokale fra Mariagerfjord-området, og har stor lokalt kendskab samt stor berøringsflade i lokalsamfundet. Jeg selv, Steffen, er alderspræsident, og de tre unge er mellem 24 og 32 år, så alle kan nemt finde deres yndlingssælger i butikken.

- Udvalget i butikken, og størrelser fra str XS til 6XL, gør, at vi kan klæde nærmest alle på i lækkert tøj. Butikken er altid i udvikling, og nye mærker kommer jævnligt til.”


Les Deux, Levi's og Garcia-afdelingen (Foto: Victor Hobro)

Steffens rejse fra Victor i 89' til hvor han står i dag

At nå til at være det firma, som Victor er i dag, har været en rejse. Noget som Steffen Kjærgaard ser tilbage på med glæde:

- Butikken åbnede i 1989 med den daværende ejer, Henning Daugaard, og mig som sælger på gulvet. Vores vision var - og er - at gøre en forskel når du skal klædes på, og det gør sig stadig gældende her 33 år senere. Butikken er bygget op omkring nogle lækre mærker som Sand, Hugo Boss, Les Deux, Levis, La Martina, Marlboro og mange flere kendte brands.

- På gaden huserer et dansk mærke Pre End, som leverer de skarpeste gadevarer i Danmark. Så butikken har i alle 33 år leveret lækre varer i alle prislejer, til alt fra de helt unge til den modne herre.

Men 1992 var et stort år - af flere årsager - men der skete også noget vigtigt for Steffen Kjærgaard, og derfra tog det fart:

- I 1992 blev butikken solgt, og jeg blev butikschef. I 1997 købte jeg butikken sammen med min kompagnon Michael Petersen. Vi driver i dag fire butikker, 'Victor Hobro' og 'Victor Risskov'. I 2016 åbnede vi 'Marcus Hobro', i et lokale ved siden af Victor, og har gennemgang mellem butikkerne. I 2018 købte vi 'Dohm' i Herning, som er en stor multibrand butik på strøget i Herning.

- Alle fire butikker leverer kundeservice på højt plan, og de har mange forskellige mærker, der gør hver enkelt butik helt unik. Samlet set er vi 12 mand klar til at hjælpe i de fire butikker. Eget skrædderi har vi også, og der hersker Kirsten som klarer alt med nål og tråd til UG.”


Indehaver Steffen Kjærgaard bag disken (Foto: Victor Hobro)

"Vi har alt fra de helt unge til den modne herre"
Steffen Kjærgaard uddyber, hvordan udviklingen med 'Victor' og 'Marcus' er gået:

- I starten var vi i 'Victor Hobro' to mand på gulvet, og senere tre gennem en lang årrække. Men efter åbningen af Marcus-butikken er vi i dag fire mand klar til at hjælpe kunderne, med at blive klædt ordentlig på, uanset om det er en lækker habit med tilbehør, eller et par fede jeans samt en cool T-shirt.

- Vi har alt fra de helt unge i konfirmationsalderen op til den modne herre, der gerne vil ha en ordentlig rådgivning i et afslappet miljø. Gennem årerne er der kommet mange stamkunder til, både herboende og de der flytter fra byen kigger jævnligt forbi butikken for at blive klædt på. Det er vi meget stolte af, så vi må jo gøre et eller andet rigtigt.

Budskabet fra Steffen er i hvert fald ganske klart:

- Et slogan som går igen i Victor er "Kombardo - vi ses i din favoritbutik"

Du kan læse meget mere om Victor på deres Facebookside, eller besøge butikken på adressen Adelgade 42 A, 9500 Hobro.

- På vores Facebook-profil opdaterer vi jævnligt med et skarpt tilbud, nye mærker i butikken og nyeste trends, fortæller Steffen Kjærgaard til slut.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Victor