Dorthes personlige wellnessbehandlinger giver glade og tilfredse kunder

Foto: Privat. Dorthe Lang, 44, har klinikken Wellness terapi og massage i Valsgård
Profilbillede
dato

Dorthe Lang, 44, tager altid udgangspunkt i den kunde, der træder ind i hendes klinik Wellness terapi og massage i Valsgård. Hun kombinerer derfor ofte forskellige behandlingsformer, som kommer kundens krop og sind til gode.

”Det hele startede med, at jeg lavede aromaterapi. Her var der mange, som spurgte mig, om jeg ikke også kunne begynde at massere. Det gav mig det lille ekstra skub, som gjorde, at jeg turde spring ud som selvstændig,” fortæller Dorthe.

Dorte er uddannet helsesportsmassør i december 2019.
Da hun blev færdiguddannet åbnede hun fluks sin egen klinik i sit hjem i Valsgård, hvor hun bor med sin mand og deres tre børn.

Et muligt mix af forskellige behandlingsformer
I klinikken tilbyder Dorthe forskellige behandlingsformer som blandt andet massage, aromaterapi, øreakupunktur og behandling med infrarøde tæpper. 

Senest er Dorthe lige blevet færdig med cuppingterapeut uddannelsen, som er en form for bindevævsmassage.
Den er nu tilføjet til listen over de behandlingsformer, som Dorthe tilbyder i klinikken.

”Jeg forsøger hele tiden at dygtiggøre mig ved at tage nye kurser og uddannelser indenfor feltet. På den måde kan jeg bedre hjælpe de kunder, som kommer hos mig. Jeg har altid et eller andet kursus i kikkerten, som jeg gerne vil på,” fortæller Dorthe.


Foto: Privat // Dorthe har indrettet et professionelt behandlerlokale, som oser af hygge og velvære.

Det er netop de forskellige behandlingsformer, som er med til at adskille Dorthes klinik fra andre.
Hun kombinerer nemlig ofte de forskellige behandlingsformer, så kunden får præcis den behandling, som fungerer bedst.
Det kan for eksempel være en kombination af massage, cuppingterapi og øreakupunktur.

”Det sker, at en kunde for eksempel bestiller en helkropsmassage hos mig. Men når vi så tager en indledende snak før behandlingen, så viser det sig, at kunden i virkeligheden har brug for noget andet. Måske endda en kombination af nogle forskellige behandlingsformer, og så gør vi selvfølgelig bare det,” uddyber Dorthe.

Den enkelte kunde er altid i fokus
For Dorthe er det vigtigste at lytte til kunden, så de sammen kan komme frem til, hvilken behandling, der vil fungere bedst. 

At tage sig tid, være omsorgsfuld og nærværende er de vigtigste værdier i Dorthes klinik.

”Jeg siger aldrig til mine kunder, at de skal komme igen om en uge. Jeg siger derimod altid til dem, at de skal mærke efter, hvad deres krop fortæller dem, og at de skal komme igen, når de mærker noget, eller når de selv synes, at det er tid,” siger Dorthe.

Dorthe vil gerne hjælpe sine kunder med at blive bedre til at lytte til deres egne kroppes signaler og også til at reagere på det, som kroppen fortæller dem. I klinikken Wellness terapi og massage kan man sammen med sin behandling også få råd og vejledning.

”Jeg kan hjælpe mine kunder med deres skavanker på forskellige måder. Det er selvfølgelig gennem mine behandlinger, men også med råd og vejledning, så de selv kan gøre noget hjemme. På den måde kan de måske endda forebygge skavankerne, inden de når at opstå,” fortæller Dorthe.

Dorthe har dog oplevet, at mange får at vide, at de skal lave øvelser, som man måske ikke lige får gjort i en travlt hverdag.
Derfor kommer der ingen øvelser med fra Dorthe, når hun hjælper sine kunder med at lytte til kroppen og forebygge skavanker.

En travl, men meningsfuld hverdag 
Ved siden af klinikken Wellness terapi og massage arbejder Dorthe hver dag fra 8-16 på en tandlægeklinik i Randers som klinikassistent. Klinikken har derfor åbent alle ugens hverdage efter klokken 16 og ofte også i weekenderne.

Dorthe fortæller derfor, at der har været fuld fart på, siden hun åbnede klinikken.

”Klinikken er aldrig mere lukket end, at jeg bare går ud og åbner. Hvis en kunde for eksempel har brug for en behandling en søndag aften, så kan jeg faktisk slet ikke lade være med at åbne klinikken, så jeg kan hjælpe. Hvis jeg ikke er midt i noget andet, så går jeg altid gladelig ud og åbner,” fortæller Dorthe.

Du kan booke tid hos Dorthe i klinikken Wellness terapi og massage gennem bookingsystemet på www.wellness-terapi.dk eller du kan ringe på telefonnummer 25 93 07 17.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dorthe Lange // Wellness