IK Rosendal sejrer over MTIF/Klejtrup B i hård kamp med udfordrende vindforhold

dato

IK Rosendal triumferer over MTIF/Klejtrup B i en hårdt kæmpet kamp

Fredag den 23. august 2024, stod IK Rosendal over for MTIF/Klejtrup B på hjemmebane i en kamp, der ikke kun blev præget af intens fight, men også af udfordrende vindforhold.

Efter kampen fangede vi IK Rosendals træner, Andreas Hvid, for at få hans reaktion.

“En kamp hvor der virkelig blev kæmpet, men som også var svær pga. kraftig vind,” udtalte Hvid. På trods af de vanskelige forhold formåede IK Rosendal at dominere i afgørende perioder af kampen.

“Periodevis spiller vi fremragende, og de sidste 20 minutter presser vi dem i bund og tager til sidst fortjent sejren,” fortalte Hvid. Det var tydeligt, at holdet fandt den nødvendige styrke til at presse deres modstandere og sikre de tre point.

Men ikke alt gik efter planen for IK Rosendal. Hvid påpegede også områder, hvor holdet skal forbedre sig: “Vi skal begrænse vores udfald, hvor vi ikke holder vores aftaler og stresser.” Spørgsmålet om at opretholde disciplin og fokus gennem hele kampen vil være i fokus fremover.

En af de store helte på dagen var Gustav Mathiassen, som ifølge træner Hvid spillede en fremragende kamp og scorede kampens afgørende mål i det 90. minut. “Gustav Mathiassen laver et fremragende indhop, som han kroner med den afgørende scoring i det 90 minut,” roste Hvid.

Samlet set var det en sejr, der vidnede om både kampgejst og kvalitet i afgørende øjeblikke, og som IK Rosendal kan bygge videre på i de kommende kampe.

Næste kamp for IK Rosendal er et opgør imod Valsgård IF 83. Det udspiller sig i Valsgård Stadion d. 28. august klokken 18:30.

Kampens resultat: 3-2 til IK Rosendal
Række: Herrer Serie 4 - Efterår 2024, Pulje 60

Mål
11'1-0Alexander Wassard
21'1-1
47'1-2
70'2-2Alexander Wassard
90'3-2Gustav Mathiassen
Kilde: Andreas Hvid