IK Rosendal sikrer sejren trods usikker præstation mod Nørager/Rørbæk IF

dato

IK Rosendal sikrede sig en vigtig, men uskøn 3-2 sejr på udebane mod Nørager/Rørbæk IF. Trods en stærk åbningshalvleg, var træner Andreas Hvid ikke imponeret over holdets samlede præstation.

Efter kampen den 21. august 2024 fangede vi IK Rosendals træner, Andreas Hvid, for at få hans syn på dagens kamp. Hvid lagde ikke skjul på, at det var en blandet oplevelse trods sejren.

“Stor glæde over de 3 point, meget andet har vi ikke at være glade for efter en meget uskøn kamp fra vores side i dag,” starter Andreas Hvid. Selvom holdet fik de tre vigtige point med hjem, var der flere aspekter af deres præstation, der ifølge Hvid kunne forbedres.

Første halvleg blev dog rost af træneren. “Første halvleg var ganske fornuftig, dog med lidt for direkte spil, men ellers er vi gode på bolden i 1. halvleg," forklarer Hvid. Men denne positive udvikling kunne holdet desværre ikke fastholde i anden halvleg.

Hvid udpegede specifikt problemerne i anden halvleg: “I 2. halvleg falder vi sammen, bliver usikre, har for mange boldberøringer og generelt holder ikke vores aftaler.” Det er tydeligt, at træneren som det primære fokuspunkt frem mod næste kamp vil arbejde på at øge holdets stabilitet og sikkerhed gennem hele kampen.

Trods den kollektive kamp præstation, var der enkelte spillere, som skinnede igennem. “Alexander Wassard laver 2 mål og 2 assist, det jo svært at klage over. Men det bliver alligevel Sebastian Levorsen, som virkeligt skal fremhæves. Han dukker op i det 93. minut, hvor han som trold af en æske køligt lægger den i det lange hjørne,” fremhæver Hvid, og leverer dermed en velfortjent ros til sine nøglespillere.

Med denne sejr kan IK Rosendal se frem mod deres næste opgør med forhåbning om at bygge videre på de positive takter fra første halvleg, samtidig med at der arbejdes på at forbedre stabiliteten gennem hele kampen. Det bliver spændende at følge.”

Næste kamp for IK Rosendal er et opgør imod MTIF/Klejtrup B. Det udspiller sig i Rosendal Stadion d. 23. august klokken 18:30.

Kampens resultat: 3-4 til IK Rosendal
Række: Herrer Serie 4 - Efterår 2024, Pulje 60

Mål
22'0-1Alexander Wassard
24'0-2Alexander Wassard
25'1-2
29'1-3Christian Mørk
33'2-3
67'3-3
93'3-4Sebastian Levorsen
Kilde: Andreas Hvid