Kunstetagerne gennemfører sine sidste arrangementer i 2020

Kilde: Kunstetagerne Hobro
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

2020 har været et år med mange aflysninger i Kunstetagerne – akkurat som det har været det i resten af samfundet. ”Det har bestemt ikke været sjovt at måtte aflyse arrangementer på stribe.”, fortæller Anne Lie Stokbro, der som kunstfaglig medarbejder arrangerer Kunstetagernes omvisninger, kunstnermøder og foredrag. ”Vi har prøvet at kompensere for forårets nedlukning ved at lave ekstra omvisninger, hvilket er blevet taget godt imod, men en række kunstnermøder og foredrag har vi udskudt til næste år.”, siger hun.


Foto: Poul Anker Bech. Herlig en sommernat, 2005. Olie på lærred

Udstillinger er på samme måde blevet forlænget, udskudt eller i et enkelt tilfælde helt opgivet i løbet af året. Anne Lie Stokbro glæder sig dog over, at ikke alt er negativt: ”Vi har justeret udstillingsplanerne flere gange i årets løb, og heldigvis har det givet plads til, at vi har forlænget efterårets tekstiludstilling 8-fold, som præsenterer otte af landets fornemste tekstilkunstnere.” Udstillingen kan ses til og med 30. januar 2021.

”Vi gennemfører også årets sidste to arrangementer efter planen, dog med begrænset antal deltagere, og vi er meget glade for at kunne afslutte året på den måde.”, siger den kunstneriske leder. De to arrangementer er en gratis omvisning i udstillingen Indiske Billeder torsdag den 3. december kl. 15 og foredraget ”Poul Anker Bechs Vendsyssel”, torsdag den 10, december kl. 19. Der er få ledige pladser til begge arrangementer, og interesserede opfordres til hurtigt at tilmelde sig og købe billet på astok@mariagerfjord.dk.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler