Match Padel Hobro var tæt på et stærkt comeback

(Foto: Mads Iversen)
Profilbillede

Match Padel Hobro havde tre herredouble-hold med, da der skulle spilles turneringskamp i Lunar Liga, 2. division A.

Op til de seks kampe, var der utroligt store forventninger, fra Mads Iversen.

"Forventningerne var at vinde, fordi jeg synes at vi stillede med et super godt hold."

Derfor var der altså lagt i kakkelovnen til nogle spændende kampe, hvor Martin Wad, Michael Sørensen, René Møller, Steffen Iversen, Kasper Lauersen og Mads Iversen repræsenterede Match Padel Hobro.

Ufatteligt tætte kampe
Mads Iversen fortæller hvordan kampene gik:

"Vi startede - desværre - alle ud med at tabe vores første sæt på alle tre baner. Vi kom dog alle igen og vandt vores andet sæt. Her vandt vi så, hvor de to andre hold røg i match tiebreak og tabte. Så efter de første tre kampe var vi bagud 2-1. De tre næste kampe skulle vi så alle have nye makkere. 

"Vores tredje herredouble vandt i andet sæt, som var fedt. Vores anden herredouble tabte desværre i andet sæt. Vores første herredouble var så ude i en tredje sæt, hvor vi med et win kunne komme op på 3-3. Desværre tabte vi også den efter en MEGET tæt og lang kamp. Så det 4-2 i holdkamp efter nogle meget tætte kampe med match tiebreaks, hvor det kunne havde gået begge veje."

Steffen Iversen brillerede
Selvom det endte med et 4-2-nederlag, så var Mads Iversen ganske tilfreds med kampenes forløb.

"Jeg er 100% tilfreds med alles præstationer, nu hvor det hele var så tæt, og alle var helt oppe at køre - på den gode måde."

Men der var alligevel to, fra Match Padel Hobro, der kunne nyde sine fyraftensøl ekstra meget.

"Steffen Iversen kommer med på et afbud og vinder begge hans kampe, så han skal fremhæves, hvilket René Møller også skal eftersom det er hans første holdkamp, og han kæmpede hårdt på HELE banen."

Nu er der ikke andet for end at se fremad, og det gør gutterne også.

"Fremover skal vi holde fast i vores gode sammenhold og hygge. Derudover skal vi træne, træne og træne indtil vi skal spille igen. Det skal vi torsdag den 31. marts kl. 19 i Svendstrup."

Kilde: Mads Iversen