Seneste regnskab fra AUTO CENTRALEN. HOBRO A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

AUTO CENTRALEN. HOBRO A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 185.151 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTO CENTRALEN. HOBRO A/S en bruttofortjeneste på 6,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HJBILERHOBRO.DK ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 121.921 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HJBILERHOBRO.DK ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Skorstensgaard Hobro ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 352.890 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Skorstensgaard Hobro ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOTEL AMERIKA A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOTEL AMERIKA A/S en bruttofortjeneste på 8,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Andreasen Byg A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 64.381 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Andreasen Byg A/S en bruttofortjeneste på 4,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler