Seneste regnskab fra Hobro Tandlæge Center ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

Hobro Tandlæge Center ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 820.228 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hobro Tandlæge Center ApS en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LILLEGÅRDEN VENTILATION A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LILLEGÅRDEN VENTILATION A/S en bruttofortjeneste på 7,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LILLEGÅRDEN EL A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,0 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LILLEGÅRDEN EL A/S en bruttofortjeneste på 34,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 31,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MISSMARTINS A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 754.278 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MISSMARTINS A/S en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GKC Brøndum Murerforretning ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GKC Brøndum Murerforretning ApS en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler