Seneste regnskab fra TØMRERFIRMA MOGENS BACH ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

TØMRERFIRMA MOGENS BACH ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 565.035 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMA MOGENS BACH ApS en bruttofortjeneste på 8,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Smeden ved Brian Vestergaard ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 33.146 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Smeden ved Brian Vestergaard ApS en bruttofortjeneste på 715.179 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HAMMER BILER ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -222.956 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HAMMER BILER ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BN BYG ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BN BYG ApS en bruttofortjeneste på 7,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JBS HOBRO ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 104.122 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JBS HOBRO ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler