Seneste regnskab fra VALSGÅRD EL ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

VALSGÅRD EL ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 134.279 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VALSGÅRD EL ApS en bruttofortjeneste på 6,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LUND TØMRER & SNEDKER ApS i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 880.163 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LUND TØMRER & SNEDKER ApS en bruttofortjeneste på 13,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AKADEMIINGENIØR SVEND POULSEN A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 6,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AKADEMIINGENIØR SVEND POULSEN A/S en bruttofortjeneste på 20,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 22,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


POUL ERIK ANDERSEN SPORT A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 43.857 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde POUL ERIK ANDERSEN SPORT A/S en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Døstrup Tømrerforretning A/S i Hobro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -108.394 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler